Kennel Calippo

Lidt om vores interesse og arbejde:.

Vi bruger meget tid selv på at træne i schæferhundeklubben for danmark både med hvalpe og de voksne. Susanne har selv været til livstidkåring med både Natalie , Vanta og Wiana hvor hun selv har ført dem igen kåringen og trænet både med hvalpe og unghunde i schæferhundeklubben både ringtræning , lydighed , spor og C træning m.m.

Vi har stillet vores hunde både på hovedavlskuet og på det tyske siegerschau med fine placeringer. Vi gør det af ren interesse, fordi både os og hundene hygger os med det. Så gør det ikke noget de få fine placeringer og en lille pokal. 

Vi sælger vores hvalpe først og fremmest som familiehunde, men er folk interesseret i træning og udstlling ville vi gerne hjælpe med gode råd, hvor de skal træne og hvordan m.m.

Vores hvalpe skal lære fra starten at være sociale i forhold til andre hunde og os mennesker derfor gør vi meget ud af de få prøvet forskellige ting hos os inden de flytter hjemmefra til nye udfordringer. hvalpene skal lære forskellige lyde indenfor og udenfor så de lære tage det roligt . De få prøvet en køretur i bilen og en lille bytur. De få prøvet tur til dyrlægen hvor de møder forskellige andre hunde racer. Dog skal hvalpene lige være færdig vaccineret inden man starter på hvalpehold træning. Hvalpene er vant til børn fra starten.

Vi fysisk træner vores hunde med hundesvømning , og lange gåture i skoven. Skal de ud og løbe er det ved siden af cyklen men der skal de være mere end 1 år gamle da vi passer på vores hunde . Ellers kan vi selv tage en lille løbetur med hunden eller bruge vores løbebånd .

De få prøvet komme med på arbejde og lære støj og mennesker at kende på arbejdspladsen.

lidt om tiden før de flytter hvalpene:

Hvalpene få 3 gange ormekur og bliver vejet jævnligt og fulgt med vægten . Der følger DKK stambog med hvor der står anerne på hvalpen og forældredyrerne sundhedsdata og brugsprøver.

Hvalpene bliver chippet og vaccineret og sundhedstjekket inden de flytter hjemmefra.

Vi har syge forsikring på alle vores hunde og ville anbefale man få lavet en sygeforsikring på hvalpen, så man ikke kommer ude i store omkostning hvis uheldet er ude, men i starten er hvalpen dækket af moderens avlsforsikring.

Susanne og Søren Jensen

Kennel Calippo

4640 Faxe

Telefon 56769099

Del siden